El passat diumenge 11 d’Octubre de 2015 de 21h a 22h, At Business va participar al programa de ràdio 4, i més concretament al programa el Club 21 “el club de les ments inquietes”, enfocat a explicar idees de negoci, i sobretot d’empreses i emprenedors. És un programa que s’emet els dissabtes i diumenges a aquesta mateixa hora i que aquesta és la seva 5a temporada en antena. El format és de 3 convidats que expliquen en un inici la seva empresa i/o idea de negoci i al final parlen del seu secret, com a clau del negoci.

Vam tenir doncs, l’honor de participar-hi, juntament amb les empreses:

Zenitram Consulting -> Serveis intregrals de claus en mà, portant els coneixements de la multinacional per a formar una pime. Una idea de negoci compartida per nosaltres, però en un altre sector.

Eschoolapio -> Plataforma d’educació massiva en salut. Lligat amb el MOOC (Massive Open Online Course) un concepte americà de compartir informació entre usuaris i professionals.

Nosaltres com At Business Assessors, a través del Marc Tarrés, parlem de la forma en que aconseguim els nostres clients al no disposar d’oficina pròpia i els avantatges que això últim suposa per poder oferir preus més competitius a una molt bona qualitat. També expliquem els problemes més importants que veiem que els nostres clients, és a dir PiMEs, es troben actualment i com els ajudem.

El programa es va emetre en diferit i podeu trobar el seu podcast al següent link: http://www.rtve.es/alacarta/audios/club-21/club-21-amb-armando-ruiz-sergio-martinez-marc-tarres/3299353/

Els moments en que es parla més pròpiament d’At Business són:

Entrevista / explicació del nostre negoci a partir del minut 9:50 fins el 15:10.

També ens pregunten el secret del nostre negoci en el minut 51. Aquí parlem de la nostra empatia, la clau del nostre negoci.